Skip to main content

Queen Machine

Our Night At The Opera

Queen Machine | Our Night At The Opera

50 Years of the greatest rock album ever made.

Den 25. marts 2025, Operaen i København

I 1975 satte legendariske Queen en ny standard for kreativitet og musikalsk innovation med deres fjerde studiealbum A Night At The Opera. Det var på det tidspunkt det dyreste album, der nogensinde var produceret, og pladen står i dag som bandets magnum opus. I 2025 fejrer vi 50 år med et at de største og mest ambitiøse mesterværker inden for rockens historie, når Europas bedste hyldest til Queen inviterer jer alle til Queen Machines Our Night At The Opera i selveste Operaen på Holmen i København.

Queen Machine har i mere end et årti begejstret publikum i ind- og udland med deres formidable og kompromisløse Queen-show, der rammer publikum i både hjerte og sjæl med Queens udødelige og majestætiske hits. Det Queen’ske univers er kæmpe stort, men i en helt unik koncertopsætning retter Queen Machine sit fokus på pladen, der byder på teatralske værker som Lazing On A Sunday Afternoon, Seaside Rendevous, Death On Two Legs og ikke mindst det absolutte mesterstykke Bohemian Rhapsody. Det gør de tirsdag den 25. marts 2025 i Operahusets unikke og smukke rammer.

Publikum kan forvente en hyldest til et af verdens bedste albums, på en måde som ingen har hørt før, og i omgivelser som binder en sløjfe sammen på det hele. Det er et album med flere meget komplekse numre, som ikke ret mange har givet sig i kast med. Den opmærksomme lytter vil få en ekstra én på opleveren, mens alle uden tvivl vil gå hjem med følelsen af, at Queens musik er evindelig.” Queen Machine

I denne anledning præsenterer Queen Machine for første gang deres eget våbenskjold. Med inspiration i det oprindelige albumcover fra 1975, hvor en Fugl Føniks kigger ned på stjernetegnene for de fire medlemmer i Queen, der tæller to løver, en krebs og en jomfru, tager Queen Machines våbenskjold udgangspunkt i medlemmernes stjernetegn og danske ophav. I farver der afspejler originalen, står Holger Danske i front med en løve til den ene side og en vædder til den anden. I tandhjulet i midten er Queens Machines logo skrevet i runer, omgivet af fisken, krebsen og jomfruen, hvilket dermed fuldender ensemblet der bemander Queen-maskinen.

24. marts 2025

20:30

Queen Machine | Our Night At The Opera

Operaen, Holmen, København

25. marts 2025

17:30

Queen Machine | Our Night At The Opera

Operaen, Holmen, København

25. marts 2025

20:30

Queen Machine | Our Night At The Opera

Operaen, Holmen, København

UDSOLGT!

Til toppen