Skip to main content

BELLAMI

Det autentiske guld

ORIGINALE MUSIKERE FRA KIM LARSEN & BELLAMI DRAGER PÅ EN TIDSREJSE UD AD ”MEMORY LANE” MED RESPEKT FOR DNA`ET BAG SANGENE I EN AF DANMARKS STØRSTE MUSIKSUCCESER NOGENSINDE.

MANAGEMENT OG BOOKING: CSB

Gammel kærlighed ruster ikke

Men det er bare ikke hele årsagen til, at flere af gutterne fra Kim Larsen & Bellami har gendannet deres legendariske band med spektakulær succes. De har nemlig opnået et fint supermatch med en ny forsanger, Jan ”Lune” Carlsen. Han er en perfekt Larsen-fortolker og er med sin approach til sangskatten gledet ind i Bellami-teamet som en yderst værdifuld medspiller.

Originale Bellami-navne som Fagt, Pold og Ørva borger 100 pct. for, at der sgu ikke er tale om et billigt look-a-like-projekt; tværtimod stiller de ufravigelige krav til, at alt respektfuldt og loyalt lever helt op til sangskriveren og komponisten Larsens intentioner….

Hans Fagt, trommeslager i Bellami siden 1986:

”Det kan være svært at forklare. Men vi der var med, dengang det skete i øvelokaler og studier, fik det injiceret i generne. Vi kunne øve ”ommere” igen og igen, indtil Kim erklærede sig tilfreds med ordene: Nu spiller det sangen! Det udviklede sig til et begreb, som vi altid skulle leve op til. Sådan blev det altid præcist, som han havde tænkt sig, da han skrev sangene. Vi skulle ikke alene have fokus på detaljerne, men i høj grad også have sans for det totale, fænomenale og ægte Larsenske univers – det autentiske guld.”

”Secret Sauce”

Guderne har været med de originale Bellami-drenge Hans Fagt og Mikkel Ørva, siden de i 2022 tog initiativ til gendannelsen. At projektet er lykkedes over al forventning, vidner også Facebook om med en alenlang række tilkendegivelser fra begejstret publikum; bandet høster her stor ros og anerkendelse for at have påtaget sig rollen som guides for turen ud af ”Memory Lane” med alle de store hits helt tilbage fra 80´erne – spillet og fortolket i Kim Larsens ånd med Bellamis specielle ”Secret Sauce.”
Flere af Larsens ikoniske albums, bl.a. ”Midt om natten” og ”Forklædt som voksen”, er blandt de bedst sælgende i danmarkshistorien, og derfor består bandets repertoire naturligvis af udvalgte highlights som ”Susan himmelblå”, ”Papirklip”, ”Fru Sauterne”, ”Jutlandia”, ”De smukke unge mennesker”, ”Flyvere i natten”, ”Tarzan Mama Mia”, ”Gør mig lykkelig” plus en række andre helt uundgåelige evergreens.
Og publikums-reaktionerne er altså ikke til at tage fejl af – nogle gange med ligefrem rørende, tårevædet genhørs-glæde….

Bandet

Hans Fagt med det velkendte groove og tight timing på trommer og kor samt den fremragende   Mikkel “Ørva” Håkonsson (keyboard/kor) er fortsat originale Bellami´er, og bandets bassist og korsanger har altid heddet Pold – i dag Jon (søn af virtuose Henning, som i 17 år spillede bas og komponerede sammen med Larsen.) Junior ”nøjes” ikke med at slægte den gamle på, og er en eftertragtet, alsidig studiemusiker med flere solo-projekter på sit cv. Guitaren bliver varetaget af Martin Finding. Martin er kendt fra funkbandet Ridin’ Thumb og spillede desuden guitar på tour-udgaven af Dr. Dante’s Gasolin forestilling, hvor Henning Pold og Hans Fagt sad i orkestret. Endelig er Jan “Lune” Carlsen det oplagte valg af forsanger. Ingen kan som han underholde og fortolke sangene med indlevende sans for klang og detaljer – tilsat munter, flabet Larsen-ironi.

https://bellami.nu/lyt-til-lune-carlsen-synge-kim-larsens-sange/

https://gaffa.dk/nyheder/2022/nyhed_august/kim-larsens-band-bellami-bliver-gendannet/

6. juli 2024

21:15

BELLAMI

Skagen Festival

1. august 2024

TBA

BELLAMI

Skarø Festival

3. august 2024

20:30

BELLAMI

Toftlund Fester, Toftlund

Billetsalg på vej

3. august 2024

11:30

BELLAMI

Hoager Marked, Holstebro

9. august 2024

20:40

BELLAMI

Cirkusland, Slagelse

Billetsalg på vej

10. august 2024

TBA

BELLAMI

Kulturperlen, Holstebro

16. august 2024

22:00

BELLAMI

Dolphin All Star Festival, Herning

17. august 2024

19:00

BELLAMI

Resenlun Open Air, Skive

18. august 2024

20:00

BELLAMI

Bakken, København

7. september 2024

22:30

BELLAMI

Rådhustorvet, Sønderborg (GRATIS)

28. september 2024

21:00

BELLAMI

Torvehallerne, Vejle

Billetsalg på vej

31. oktober 2024

20:00

BELLAMI

Sejergaardskolens Hal, Tølløse

29. november 2024

TBA

BELLAMI

Arena Nord, Frederikshavn (Årets Julefrokost)

30. november 2024

TBA

BELLAMI

Arena Nord, Frederikshavn (Årets Julefrokost)
Til toppen