Skip to main content

BELLAMI

Det autentiske guld

ORIGINALE MUSIKERE FRA KIM LARSEN & BELLAMI DRAGER PÅ EN TIDSREJSE UD AD ”MEMORY LANE” MED RESPEKT FOR DNA`ET BAG SANGENE I EN AF DANMARKS STØRSTE MUSIKSUCCESER NOGENSINDE.

MANAGEMENT OG BOOKING: CSB

Gammel kærlighed ruster ikke

Men det er bare ikke hele årsagen til, at flere af gutterne fra Kim Larsen & Bellami har gendannet deres legendariske band med spektakulær succes. De har nemlig opnået et fint supermatch med en ny forsanger, Jan ”Lune” Carlsen. Han er en perfekt Larsen-fortolker og er med sin approach til sangskatten gledet ind i Bellami-teamet som en yderst værdifuld medspiller.

Originale Bellami-navne som Fagt, Pold og Ørva borger 100 pct. for, at der sgu ikke er tale om et billigt look-a-like-projekt; tværtimod stiller de ufravigelige krav til, at alt respektfuldt og loyalt lever helt op til sangskriveren og komponisten Larsens intentioner….

Hans Fagt, trommeslager i Bellami siden 1986:

”Det kan være svært at forklare.
Men vi der var med, dengang det skete i øvelokaler og studier, fik det injiceret i generne. Vi kunne øve ”ommere” igen og igen, indtil Kim erklærede sig tilfreds med ordene:
Nu spiller det sangen!
Det udviklede sig til et begreb, som vi altid skulle leve op til. Sådan blev det altid præcist, som han havde tænkt sig, da han skrev sangene.
Vi skulle ikke alene have fokus på detaljerne, men i høj grad også have sans for det totale, fænomenale og ægte Larsenske univers – det autentiske guld.”

”Secret Sauce”

Guderne har været med de originale Bellami-drenge Hans Fagt og Mikkel Ørva, siden de i 2022 tog initiativ til gendannelsen. At projektet er lykkedes over al forventning, vidner også Facebook om med en alenlang række tilkendegivelser fra begejstret publikum; bandet høster her stor ros og anerkendelse for at have påtaget sig rollen som guides for turen ud af ”Memory Lane” med alle de store hits helt tilbage fra 80´erne – spillet og fortolket i Kim Larsens ånd med Bellamis specielle ”Secret Sauce.”
Flere af Larsens ikoniske albums, bl.a. ”Midt om natten” og ”Forklædt som voksen”, er blandt de bedst sælgende i danmarkshistorien, og derfor består bandets repertoire naturligvis af udvalgte highlights som ”Susan himmelblå”, ”Papirklip”, ”Fru Sauterne”, ”Jutlandia”, ”De smukke unge mennesker”, ”Flyvere i natten”, ”Tarzan Mama Mia”, ”Gør mig lykkelig” plus en række andre helt uundgåelige evergreens.
Og publikums-reaktionerne er altså ikke til at tage fejl af – nogle gange med ligefrem rørende, tårevædet genhørs-glæde….

Bandet

Hans Fagt med det velkendte groove og tight timing på trommer og kor samt den fremragende   Mikkel “Ørva” Håkonsson (keyboard/kor) er fortsat originale Bellami´er, og bandets bassist og korsanger har altid heddet Pold – i dag Jon (søn af virtuose Henning, som i 17 år spillede bas og komponerede sammen med Larsen.) Junior ”nøjes” ikke med at slægte den gamle på, og er en eftertragtet, alsidig studiemusiker med flere solo-projekter på sit cv.
Guitaren varetages af det nordjyske powerhouse, John Olsen, som bare kan alt med en spade.
Endelig er Jan “Lune” Carlsen det oplagte valg af forsanger. Ingen kan som han underholde og fortolke sangene med indlevende sans for klang og detaljer – tilsat munter, flabet Larsen-ironi.

https://bellami.nu/lyt-til-lune-carlsen-synge-kim-larsens-sange/

https://gaffa.dk/nyheder/2022/nyhed_august/kim-larsens-band-bellami-bliver-gendannet/

25. oktober 2023

15:00

BELLAMI

Horsens Ny Teater, Horsens

23. november 2023

20:30

BELLAMI

Herning Kongrescenter, Herning

Billetsalg på vej

1. december 2023

21:30

BELLAMI

Hotel Marienlyst, Helsingør

2. december 2023

21:30

BELLAMI

Hotel Marienlyst, Helsingør

6. marts 2024

18:00

BELLAMI

Roskilde Kongrescenter, Roskilde

Billetsalg på vej

6. marts 2024

20:00

BELLAMI

Slagelse Musikhus, Slagelse

15. marts 2024

20:00

BELLAMI

Volkerts Fylke, Kolding

16. marts 2024

20:00

BELLAMI

Messecenter Vesthimmerland, Aars

Billetsalg på vej

22. marts 2024

20:00

BELLAMI

Polyfonen, Varde

23. marts 2024

21:00

BELLAMI

Astrup Sønderskov Hallen, Hjørring

Billetsalg på vej

13. april 2024

20:00

BELLAMI

Fuglsøcentret, Knebel

30. maj 2024

BELLAMI

Hede Rytmer, Silkeborg

23. juni 2024

19:10

BELLAMI

Musikkens Hus (udendørs), Aalborg

Billetsalg på vej

3. august 2024

20:30

BELLAMI

Toftlund Fester, Toftlund

Billetsalg på vej

Til toppen